Μενού

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

module infoδράση κοινωνικές ομάδες

PHONES

KEP

ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

326_ΟΑΣΑ

Κέντρο Κοινότητας

15605

KEP

EUROPE

ΕΠ 2014-2019

eBanking

Θάλασσες & Ακτές

Agri

Banner ΚΕΠ

KEP

Amea banner

ΑΜΕΑ

Banner Διαύγεια

Diavgeia

Weather

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Σπάτων-ΑρτέμιδοςPrint

21/12/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος

Οι Παιδικοί Σταθμοί Αρτέμιδος και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Σπάτων οργάνωσαν και φέτος τις χριστουγεννιάτικες γιορτούλες τους.

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η γιορτή στον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αρτέμιδος. Το τμήμα Α1 οργάνωσε χριστουγεννιάτικο καλλιτεχνικό εργαστήρι για γονείς μαζί με τα μικρά παιδιά τους και το τμήμα Α2 παρουσίασε σε διασκευή από το παιδικό βιβλίο “Ο Μικρός Κοκκινολαίμης” του Τζαν Φέρνλι, το μικρό θεατρικό «Η Κα. Κοκκινολαίμη». Οι εκδηλώσεις έγιναν με τη βοήθεια των υπεύθυνων παιδαγωγών των τμημάτων, Αγγελικής Σαμουρτανίδη, Δήμητρας Σταματάκου, Βασιλικής Κωστάκη και Ευφροσύνης Παπουτσή.

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, έγινε η γιορτούλα στον 1ο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Σπάτων. Στα δύο βρεφικά τμήματα, «Βατραχάκια» και «Παπάκια», πραγματοποιήθηκαν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, όπου μοιράστηκαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Αμέσως μετά, το παιδικό τμήμα «Δελφινάκια» παρουσίασε σε διασκευή από το ομώνυμο παιδικό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, το μικρό θεατρικό με τίτλο «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι». Λίγο αργότερα, γονείς και παιδιά των παιδικών τμημάτων «Μελισσάκια», «Νανάκια» και «Ζουζουνάκια», συμμετείχαν στα χριστουγεννιάτικα καλλιτεχνικά εργαστήρια.

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο 2ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αρτέμιδος. Το τμήμα Α2 παρουσίασε σε διασκευή από το ομώνυμο παιδικό παραμύθι της Ιωάννας Κυρίτση-Τζιώτη, το μικρό θεατρικό «Η Μπουγάδα του Αη Βασίλη». Λίγο μετά, το τμήμα Α1 οργάνωσε χριστουγεννιάτικο καλλιτεχνικό εργαστήρι με τους γονείς και τα μικρά βλαστάρια τους. Οι εκδηλώσεις έγιναν με τη βοήθεια των παιδαγωγών Νεκταρίας Δημούδη, Μαρίας Αδάμ, Σταυρούλας Κίντη και Αθανασίας ενώ το πολύ Χαρώνη όμορφο σκηνικό δημιούργησε η καλλιτέχνης Χαρά Ζάρπα.

Σε όλες τις γιορτούλες τα δώρα έφερε ο Αη Βασίλης από το «αεροδρόμιο» και τα μοίρασε με τη βοήθεια της κ. Ευδοκίας Αναματερού, αρμόδιας για θέματα Ποιότητας Αέρα και Κλιματικής Αλλαγής και Σύμβουλο Διοίκησης για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και της αρμόδιας Αντιδημάρχου παιδείας του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Πόπης Λίγκου, όπου και απηύθυναν χαιρετισμό.

Κεράσματα προσέφεραν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων και οι Βρεφικοί και Παιδικοί Σταθμοί.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος Δημήτρη Μάρκου, ο γενικός Γραμματέας του Δήμου μας, Γιώργος Σμέρος καθώς και πλήθος γονέων, παππούδων και γιαγιάδων που ήρθαν να χαρούν με τα παιδιά τους.