Μενού

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

module infoδράση κοινωνικές ομάδες

PHONES

KEP

ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

326_ΟΑΣΑ

Κέντρο Κοινότητας

15605

KEP

EUROPE

ΕΠ 2014-2019

eBanking

Θάλασσες & Ακτές

Agri

Banner ΚΕΠ

KEP

Amea banner

ΑΜΕΑ

Banner Διαύγεια

Diavgeia

Weather

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΩΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗPrint

21/12/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΩΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σε μια βραδιά με πολύ συγκίνηση, χαρά και περηφάνεια πραγματοποιήθηκε χθες 20 Δεκεμβρίου 2018, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Σπάτων, η βράβευση όλων των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τελετή που οργάνωσε  ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος με τη βοήθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν όλα τα παιδιά δημότες του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος που φοίτησαν κατά το σχολικό έτος 2017-2018 στα Δημόσια και Ιδιωτικά Λύκεια της περιοχής και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι 16 αριστεύσαντες έλαβαν επιταγή την  οποία προσέφερε με ευγενική χορηγία του, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Οχτώ αριστεύσαντες έλαβαν επιταγή 1000€, ως πρώτο βραβείο, άλλοι οχτώ αριστεύσαντες έλαβαν επιταγή 500€, ως δεύτερο βραβείο. Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος με τη σειρά του, προσέφερε τιμητικό έπαινο καθώς και ένα πρακτικό και συμβολικό δωράκι στο σύνολο των επιτυχόντων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν βραβεύοντας και εκείνοι με τη σειρά τους τους επιτυχόντες,  οι Βουλευτές της ΝΔ Γιώργος Βλάχος και Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος Δημήτρης Μάρκου, ο οποίος επίσης απηύθυνε χαιρετισμό, οι Αντιδήμαρχοι Τούντας Αντώνιος, Νομικός Αντώνιος, Λίγκου Πόπη, Γιαννάτος Σωτήριος, Μπασινάς Γιάννης.  Ο Γενικός  Γραμματέας του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος και Γιώργος Σμέρος. Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού “Η ΑΡΤΕΜΙΣ” και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, Φράγκος Διονύσιος και Μιχαηλίδης Νίκος αντίστοιχα. Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού “Ο ΞΕΝΟΦΩΝ” και δημοτικός σύμβουλος Γκέλιας Δονάτος. Οι δημοτικοί σύμβουλοι Δούρος Σωτήριος, Κατραμάδος Σταύρος, Ίσαρης Γεώργιος, Πουλάκης Πέτρος, Μπάτρης Παναγιώτης. Οι τοπικοί Σύμβουλοι Κατσούλης Πέτρος (πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αρτέμιδος), Μπίμπιζα Ευγενία.

Παραβρέθηκαν επίσης, η αρμόδια για θέματα Ποιότητας Αέρα και Κλιματικής Αλλαγής και Σύμβουλος Διοίκησης για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», κα. Ευδοκία Αναματερού, η οποία και παρέδωσε τα χρηματικά βραβεία στους αριστούχους και απηύθυνε χαιρετισμό, ο Διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Σπάτων, Ρωζάνης Δημήτριος, ο Διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Αρτέμιδος "Οδυσσέας Ελύτης" Μπουντουβάς Αναστάσιος και τέλος ο Διευθυντής του 2ου Γενικού Λυκείου Αρτέμιδος Στεφανόπουλος Βασίλης, οι οποίοι με τη σειρά έδωσαν κι εκείνοι επαίνους στους πρώην μαθητές τους.

Μετά από τη βράβευση ακολούθησε δεξίωση, προς τιμήν όλων των παρευρισκομένων.